YES er et barnekor som holder til i Leksvik på Fosen. Koret ble opprettet høsten 2009, på oppdrag av Leksvik kirkes menighetsråd. Det er et kor for alle fra 4. klasse og oppover, og har rundt 20 barn som deltar aktivt. Koret kjennetegnes av sangglade barn og et variert reportoar, og opptrer i mange ulike sammenhenger.

søndag 2. mars 2014

Takk for alt, kjære Øyvind!

Torsdag 27. februar døde bassisten vår brått fra oss. Han var en positiv og fantastisk person som alle, både barn og voksne var veldig glade i. Øyvind var engasjert i både barna og musikken, og han var med og fikk det til å svinge godt når vi sang. Det er ennå vanskelig å fatte at han er borte for godt. Tomrommet etter Øyvind vil bli stort, både i barnekoret YES og i hele bygda vår.
Fred over Øyvinds gode minne!

I forbindelse med det tragiske dødsfallet, holder vi en kort samling for barnekoret på Forsamlingshuset onsdag 5. mars kl. 18.30. Det vil vare ca. en halv time. Foreldre er også velkommen.

Dersom noen fra koret ønsker å delta i begravelsen i Leksvik kirke, oppfordrer vi sangerne til å ta med ei enkel, rød rose som kan legges på kista etter jordpåkastelsen. Det blir også bestilt en egen krans fra YES. Sangerne som møter til begravelsen, må være ifølge med voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar