YES er et barnekor som holder til i Leksvik på Fosen. Koret ble opprettet høsten 2009, på oppdrag av Leksvik kirkes menighetsråd. Det er et kor for alle fra 4. klasse og oppover, og har rundt 20 barn som deltar aktivt. Koret kjennetegnes av sangglade barn og et variert reportoar, og opptrer i mange ulike sammenhenger.

lørdag 30. november 2013

En dag igjen

I morgen, søndag 1. desember kl. 17.00 braker det løs. Da går YES sitt egen juleforestilling av stabelen i Kultursalen i Leksvik. Det er tredje året på rad at vi gjennomfører forestillingen "En julekalender" den første søndag i advent, så da kan man vel begynne å snakke om tradisjon. Selv om gjennomgangshistorien er den samme, vil de som har sett forestillingen før, oppdage at det er gjort noen endringer underveis. Vi har blant annet to nye minidrama, samt mange nye aktører. Dette blir bra! Vi håper at mange kommer å hører på, og viser at de setter pris på barnekoret vårt.

Til sangerne: Oppmøte i kultursalen i morgen kl. 15.00. De som er med på "Snekker Andersen" møter en halv time før (14.30). De som er Luciaer må huske hvite, store skjorter eller luciakapper. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar