YES er et barnekor som holder til i Leksvik på Fosen. Koret ble opprettet høsten 2009, på oppdrag av Leksvik kirkes menighetsråd. Det er et kor for alle fra 4. klasse og oppover, og har rundt 20 barn som deltar aktivt. Koret kjennetegnes av sangglade barn og et variert reportoar, og opptrer i mange ulike sammenhenger.

søndag 11. november 2012

Super weekend på Solhaug

Denne helga har barnekoret YES vært på Solhaug leirsted i Åsen fra fredag til søndag. Med nesten 100% deltakelse og positive, flinke sangere, ble dette ei super helg. Koret hadde fem gode øvelser i løpet av helga, der den forestående juleforestillingen stod i fokus. Selv om det er slitsom med så mye øving, var det ingen sure miner å se. Nå er vi godt i rute med øving til forestillingen, og håper mange kommer og ser på oss i Kultursalen i Leksvik, 2. desember i år.

I tillegg til øving, ble det også tid til lek, moro og aktiviteter. På lørdag formiddag var sangerne ute et par timer og lekte i området rundt Solhaug. Aktivitetsløypa ble prøvd av alle, før det ble spilt "Stratego" på Paintball-banen. Inne i lokalene finnes det også tilbud for enhver smak: gymsal med klatrevegg, trampoline og tjukkas, biljard, bilsimulatorer, fotballspill og brettspill. Alt ble godt utnyttet, og alle hadde nok å finne på hele tiden. Det så ikke ut som om noen kjedet seg et sekund. Ja, noen av sangerne gav også uttrykk for at denne helga ble alt for kort, og har allerede begynt å glede seg til neste gang...

Da vi oppsummerte weekenden sammen med sangerne, og de skulle si hva de syntes hadde vært best, var dette noen av tilbakemeldingene: 
  • Alt(hele helga var topp)
  • "Stratego" på paintballbanen
  • Blitt kjent med hverandre
  • Senga (slapp å ligge i militærsenger, som i fjor)
  • Godteri på lørdagskvelden



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar