YES er et barnekor som holder til i Leksvik på Fosen. Koret ble opprettet høsten 2009, på oppdrag av Leksvik kirkes menighetsråd. Det er et kor for alle fra 4. klasse og oppover, og har rundt 20 barn som deltar aktivt. Koret kjennetegnes av sangglade barn og et variert reportoar, og opptrer i mange ulike sammenhenger.

søndag 6. mai 2012

Vennekveld med stor suksess


I dag arrangerte barnekoret YES vennekveld på Forsamlingshuset i Leksvik. De drøyt hundre tilhørerne fikk oppleve sang, dikt, kloke ord og sitater, litt humor og noe alvor. Tema for alt var selvfølgelig vennskap i mange ulike varianter. Et av høydepunktene som det virkelig svinget av var nok sangen Bestevenna(Celine) fremført av YES. Ellers kan vi ikke la være å nevne korets pianist, Knut Landsem, som fremførte en nydelige versjon av Bestevenn(Odd Nordstoga).

Tilhørerne fikk også være med og synge i allsang, og det var matsalg og åresalg(loddsalg) i pausen. Alt i alt ble dette et hyggelig og intimt arrangement, og både liten og stor så ut til å kose seg. Stor takk til alle som bidrar og støtter opp om barnekoret vårt!
Beathe og Marit fremførte "Tuppen og Lillemor" .
 Koret i aksjon.
 Forsamlingen koste seg i matpausen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar